01

Protectie caroserie

Folia de protectie caroserie nu permite obiectelor care lovesc suprafata caroseriei sa produca zgarieturi sau alte daune de ordin estetic. Indiferent de elementul pe care este aplicata, structura foliei de protectie confera luminozitate asemeni lacului auto fiind complet invizibila.
Folia de protectie caroserie are o suprafata plata, pe o parte are un strat care este usor de curatat iar pe cealalta parte are un strat de adeziv care se lipeste perfect de suprafata caroseriei, oferind astfel solutia ideala pentru masina dumneavoastra pe termen lung.

03

Folia de protectie caroserie

Iti este teama ca insectele, pietricelele de pe carosabil, nisip si alte resturi iti pot ciupi vopseaua vehiculului, lasand defecte vizibile la exteriorul masinii?
Solutia la aceste probleme este folia de protectie pentru caroserie, care iti protejeaza masina eficient de pietrele care lovesc caroseria in timpul mersului sau de crengi care iti zgarie masina. Folia de protectie caroserie este transparenta si este destinata folosirii pe elementele exteriorare bara din fata, bara din spate, capota, plafon, aripi, usi etc. In functie de producatorul ales, folia beneficiaza de garantie acestuia, protejeaza garantat orice suprafata vopsita de pericolele de zi cu zi.