01

Protectie caroserie

Folia de protectie caroserie a fost special creata pentru aplicarea pe autovehicule, pentru a nu permite obiectelor care lovesc suprafata caroseriei sa produca zgarieturi sau alte daune de ordin estetic. Indiferent de elementul pe care este aplicata, structura foliei de protectie confera luminozitate asemeni lacului auto fiind complet invizibila.

Folia de protectie caroserie are o suprafata plata, pe o parte are un strat care este usor de curatat iar pe cealalta parte are un strat de adeziv care se lipeste perfect de suprafata caroseriei, oferind astfel solutia ideala de protectie pentru masina dumneavoastra pe termen lung.

Cele mai expuse zone ale masinii care necesita protectie sunt:
- capota si bara fata.
- aripile fata si faruri.
- stalpii frontali si oglinzile.
- pragurile si pasajele aripilor spate.
- farurile si proiectoarele.

Datorita claritatii sale optice folia de protectie caroserie nu schimba culoarea masinii, nu diminueaza lumina farurilor, dar asigura protectie 100% impotriva ciobiturilor de pietre din carosabil, nisip si alti factori externi.In sectiunea Galerie protectie caroserie va prezentam lucrari realizate exclusiv in atelierul nostru, pozele masinilor din galerie sunt REALE - Click AICIprotectie caroserie sibiu protectie caroserie folie protectie caroserie protectie caroserie folie PPF

03

Folie de protectie caroserie

Iti este teama ca insectele, pietricelele de pe carosabil, nisip si alte resturi iti pot ciupi vopseaua vehiculului, lasand defecte vizibile la exteriorul masinii?

Solutia la aceste probleme este folia de protectie pentru caroserie, care iti protejeaza masina eficient de pietrele care lovesc caroseria in timpul mersului sau de crengi care iti zgarie masina.
Folia de protectie caroserie este transparenta si este destinata folosirii pe elementele exteriorare bara din fata, bara din spate, capota, plafon, aripi, usi, faruri, stopuri etc. In functie de producatorul ales, folia beneficiaza de garantie acestuia, protejeaza garantat orice suprafata vopsita de pericolele de zi cu zi.