01

Reconditionare - polish faruri

Farurile mate, incetosate, galbene pot reprezenta un pericol in timpul condusului atat pentru Dvs. cat si pentru ceilalti conducatori auto, totodata vizibilitatea pe timp de noapte este extrem de scazuta si in aceelasi timp sunteti greu de observat de catre ceilalti soferi.
Aspectul mat al farurilor provine de la ani de oxidare, nu neaparat o intretinere deficitara, aspectul lor tine strict de rezultatul timpului si al expunerii exterioare. Razele UV, mersul in spatele altor masini, ploi acide pot contribui la deteriorarea lor in timp. Farurile din ziua de azi sunt construite din policarbonat si sunt mai greu de intretinut decat vechile faruri din sticla.

Farurile sau stopurile au aspect mat sau sablat? Ai probleme cu vizibilitatea pe timp de noapte?
Operatiunea de reconditionare a farurilor, polish-area farurilor, se impune atunci cand farurile devin opace, cand sunt zgariate sau cand vizibilitatea pe timp de noapte a scazut foarte mult. Curatarea depunerilor, eliminarea zgarieturilor si redarea transparentei optime ajuta la o vizibilitate mai buna pe timp de noapte. Redam farurilor masinii tale aspectul de nou prin reconditionare cu lac ceramic.

In cadrul operatiunii de polish faruri se reconditioneaza doar suprafata exterioara, farurile isi recapata proprietatile optice luminand la capacitate maxima. Nu investi in faruri noi, alege reconditionarea cu lac ceramic!In sectiunea Galerie polish faruri va prezentam lucrari realizate exclusiv in atelierul nostru, pozele masinilor din galerie sunt REALE - modalitatea de reconditionare faruri fiind aleasa de catre client. Click AICI


polish faruri sibiu polish faruri polish faruri zgariate polish faruri matuite

Cauze:

Cea mai des intalnita cauza ce necesita reconditionarea farurilor o reprezinta depunerile de oxid.
Aceste depuneri sunt prezente pe intreaga suprafata a farului, au culoarea maronie si astfel pe timp de noapte scade vizibilitatea farurilor deoarece dispersia luminii nu se mai realizeaza corect. Aparitia acestui oxid este determinat de mai multi factori: praful din aer, calcarul din apa, razele UV, temperatura ridicata exercitata asupra farului, etc.

O alta cauza care afecteaza farurile este apa dura. Acestea prezinta o ingalbenire, o oxidare, matuire sau zgarieturi care impiedica vizibilitatea pe timp de noapte sau strica aspectul general al masinii.

02

Redam claritatea farurilor prin urmatoarele servicii:

- polish faruri
- polish faruri + folie de protectie transparenta
- polish faruri + lac ceramic

Avantajele polish-ului faruri:

- curata farurile
- lustruieste
- reconditioneaza
- elimina zgarieturile

Avantaje reconditionare cu lac ceramic:

- aspect de nou
- duritate
- garantie 5 ani