01

Polish caroserie

Masina ta este expusa zi de zi, anotimp dupa anotimp uzurii fizice datorate factorilor de mediu. Vopseaua fara protectie se matuieste, se pateaza, se zgarie sau incepe sa crape sub actiunea factorilor externi - utilizarea de detergenti casnici sau detergenti acizi din spalatoriile auto, indepartarea zapezii cu perii sau maturici, a ploilor acide datorate poluarii, gudroane, seva de pom, reziduri de insecte, excrementele pasarilor, sarea aruncata pe drum in timpul iernii si multe altele.
Pentru imbunatatirea aspectului vopselei masinii Dvs aveti nevoie ocazional de operatiunile de polish necesare pentru a pastra cat mai mult aspectul frumos, ori de cate ori e nevoie.

De ce Polish auto

*indeparteaza zgarieturile fine si zgarielturile tip panza de paianjen prezente pe suprafata vopselei sau lacului protector;
*remediaza defectele, nu le ascunde;
*revitalizeaza vopseaua si lacul autoturismului si indeparteaza aspectul de matuire;
*nu are efecte negative in timp;
*pentru o stralucire impecabila si aspect de nou;

03

Polish auto

Polish-ul auto se realizeaza cu doua tipuri de substante: abrazive sau nonabrazive. Prin polish-are se indeparteaza imperfectiunile suprafetei, oxidarea ( in unele cazuri), zgarieturile, depunerile de calcar din apa dar si a altor imperfectiuni din vopsire. Prin polish-are nu se ia nici 1 micron din stratul de lac al vopselei, se lucreaza in stratul de lac sau de vopsea prin lustruirea si finisarea acestora pana unele zgarieturi mai adanci se vor diminua sau altele vor disparea.
Se obtin cele mai bune rezultate, cand sunt aplicate cu masina de polish-at rotativa cu viteza reglabila de la 0 la aproape 3000 turatii/minut, la care se ataseaza un tampon de lana naturala 100% cu firele impletite in 4 sau un tampon (50% lana, 50% polyester) pentru finisaje mai putin grave. Pentru finisarea finala si luciu se folosesc tampoane de burete.

Tinta majora a posesorilor de autovehicule este protejarea vopselei si a lacului deci implicit a caroseriei. Avem nevoie de solutii care sa protejeze lacul, sa sigileze porii acestuia astfel incat sa se formeze un scut pe autovehicul. Polish-ul auto este cea mai indicata metoda de corectie si intretinere a vopselei si lacului pe masina Dvs!

Polish auto caroserie

zgarieturi

Polish-ul caroserie

este un procedeu de indepartare a zgarieturilor fine prezente pe suprafata vopselei ... detalii

Polish caroserie

matuire

Indepartarea aspectului de matuire

prin revitalizarea vopselei metalice sau normale se realizeaza prin polish. ... detalii

Polish caroserie

stralucire

Pentru o stralucire impecabila

sunt necesare operatii de polish caroserie la intervale regulate de timp. ... detalii