01

Polish auto

Ce este corectia lacului? (Paint Correction)

Procesul de corectie a lacului implica eliminarea imperfectiunilor din stratul de lac si oferirea unui aspect mai bun decat cel original al masinii.
Diferenta dintre procesul de corectie lac si un polish ieftin este aceea ca prin corectie lac imperfectiunile din lac sunt eliminate, nu umplute cu un polish siliconic ieftin care dispare dupa o luna de la efectuarea lui. Procesul de corectie lac presupune indepartarea tuturor imperfectiunilor de pe lacul masinii, mai exact eliminarea 1-5 microni grosime lac oxidat. Abia dupa aceasta "curatare a lacului" se efectueaza operatiunea propriu zisa de polish, care ofera un luciu superior celui de fabrica.
Durata efectuarii corectiei de lac este de 1-2 zile in functie de starea lacului de pe masina.

polish auto sibiu

In sectiunea Galerie polish caroserie auto va prezentam lucrari realizate exclusiv in atelierul nostru, pozele masinilor din galerie sunt REALE. Click AICI


polish caroserie matuita polish caroserie sibiu polish auto polish caroserie


Corectia profesionala a lacului include mai multi pasi:

1. decontaminarea caroseriei
Ati pus vreodata mana pe caroseria masinii proaspat spalata si ati simtit ca ea inca prezinta neregularitati sau imperfectiuni?
Acesta este rolul decontaminarii, eliminarea tuturor puncticelelor de praf, rasina de copac, excrementele pasarilor, care pot cauza in urma slefuirii mai multe zgarieturi sau rezultat neplacut.

polish caroserie sibiu

2. slefuire umeda sau nivelare ( daca este nevoie )

Uneori pasul 3 (slefuire si lustruire) nu sunt suficiente pentru o imagine de show. Acest proces este utilizat in cazul unor zgarieturi adanci sau in special coaja de portocala, acestea fiind eliminate printr-un proces de "slefuire umeda".

polish auto sibiu

Sunt folosite hartii abrazive special concepute pentru industria automotive cu o granulatie fina pentru a netezi suprafata afectata.

Tot acest proces este monitorizat cu un aparat profesional de masurare a grosimii stratului de lac.
polish sibiu

Ai nevoie de polish caroserie cand lacul masinii tale prezinta:

- holograme
polish auto sibiu

- zgarieturi fine
zgarieturi caroserie sibiu

- urme apa dura
polish urme sibiu

- urme seva pom
polish caroserie3. slefuire si lustruire

polish auto

Acesta este de fapt "polish-ul" real al caroseriei. Acesta este pasul final in procesul de corectie a vopselei prin care masina Dvs. obtine acel luciu tip oglinda si claritatea imaginii din reflexii iar culoarea masinii redevine ca cea din fabrica, clara si nuantata dar cu aspect de umed.

Folosim diferiti bureti de polish speciali conceputi pentru ultimele tipuri de lac ce se folosesc in industria automotive. Acesti bureti sunt dedicati pentru fiecare tip de lac ( lac moale, lac mediu, lac dur (ceramic).

Dupa ce lustruirea finala ( finish ) este gata, reispectam masina cu lumina calda si rece imitand reflexia in plina zi sub razele soarelui.

4. aplicarea de protectie cu efect hidrofob (Sealant)

Sealantul auto este un produs sintetic conceput pentru a proteja suprafata automobilului Dvs. si in aceelasi timp sa ofere stralucire maxima. Sealanturile moderne reprezinta progrese uimitoare in chimia suprafetelor continand polimeri pentru a maximiza durata de viata si efectul hidrofob de pe caroserie. Deoarece este un compus chimic, acesta va face priza pe tabla masinii si va rezista mai mult decat o ceara solida clasica, mai ales sub actiunea razelor UV, ploi acide, zgarieturi finute.

aplicare sealant sibiu

De ce Polish auto

*indeparteaza zgarieturile fine si zgarielturile tip panza de paianjen prezente pe suprafata lacului protector;
*remediaza defectele, nu le ascunde;
*revitalizeaza lacul autoturismului si indeparteaza aspectul de matuire;
*nu are efecte negative in timp;
*pentru o stralucire impecabila si aspect de nou;

02

Polish auto caroserie

zgarieturi


Polish-ul caroseriei este un procedeu de indepartare a zgarieturilor fine si a panzei de paianjen prezente pe suprafata lacului protector ce sunt cauzate de: crengi, garduri vii; spalarea masinii cu lavete necorespunzatoare; zgarieturi de unghie, spalatoriile cu perii.

Polish caroserie

matuire


Cu trecerea timpului luciul lacului dispare in general datorita spalarii masinii cu spuma activa care ataca stratul protector al caroseriei.
Luciul vopselei fara protectie se matuieste, se pateaza, se zgarie sau are un aspect neplacut sub actiunea factorilor externi.

Polish caroserie

stralucire


Pentru intretinerea luciului se recomanda aplicarea unui sealant pe intreaga caroserie. Se creeaza astfel un invelis protector care ofera un efect hidrofob si asigura o spalare mai usoara, nepermitand prafului, excrementelor de pasari, apei calcaroase sau sevei de pom sa adere pe elementele masinii.