01

Folii auto

Folia auto este una dintre cele mai performante solutii de protectie atunci cand vrei sa pastrezi masina mai racoroasa pe timp de vara reducand energia solara pana la 75%. Folia auto iti protejeaza bordul, volanul si alte elemente de interior de deteriorarea prematura, iti protejeaza pielea de arsurile razelor UV, nu lasa cioburile sa te raneasca in cazul in care un geam este spart, pastreaza intimitatea interiorului. Foliile auto profesionale omologate confera vizibilitate maxima dar si protectie solara.

Exista numeroase nivele de transparenta atunci cand vorbim despre folia auto. Clientii au posibilitatea sa opteze intre urmatoarele valori: 5%, 20%, 35%, 50% si 70%. Pentru alegerea optima a foliei se ofera gratuit in atelierul nostru testarea parametrilor de respingere a energiei solare pe stand cu infrarosii.

In atelierul nostru montam folie auto 100% legala, omologata si autorizata RAR! In pretul foliei se ofera Declaratia de conformitate, Certificatul de garantie si timbre RAR!


In sectiunea Galerie folii auto va prezentam lucrari realizate exclusiv in atelierul nostru, pozele masinilor din galerie sunt REALE - producatorul si nivelul de transparenta al foliei au fost alese de catre client. Click AICI


folii auto folii auto sibiu folii auto solare folii auto solare

Avantajele foliei auto

- protectie impotriva caldurii solare nocive;
- protectie impotriva radiatiilor UV (de pana la 99%);.
- nu este afectata vizibilitatea pe timp de noapte;
- imbunatatirea nivelului de caldura (cu pana la 75% mai redusa);
- mentine stralucirea interiorului si previne decolorarea sa

Montaj dintr-o singura bucata
Fara spatii neacoperite
Aspect placut


Foliile auto se monteaza dintr-o singura bucata fara imbinari. Geamurile autoturismului nu se demonteaza. Manopera include pregatirea suprafetelor destinate infolierii. Pretul foliei difera de la un producator la altul. La cerere ne deplasam la sediul clientului.

02

Folii auto

de protectie solara


Folia auto de protectie solara

Vara, radiatiile solare, in special cele infrarosii, pot determina temperatura din interiorul automobilului Dvs sa devina insuportabil de ridicata.
Foliile auto profesionale omologate confera vizibilitate maxima dar si protectie solara. Folia joaca rolul unei bariere multistrat intre interiorul masinii si actiunea nociva a soarelui iar prin insertiile sale ceramice blocheaza caldura soarelui reducand consumul mai mare de combustibil datorat folosirii aerului conditionat. Nici o alta folie auto nu reuseste sa diminueze intr-o asa de mare proportie radiatiile infrarosii.
Folia auto cu protectie UV, reduce cu aproape 99% razele ultraviolete, evitind astfel decolorarea interiorului masinii, a obiectelor transportate si a aparitiei cancerului de piele.

Folii auto

antiefractie


Folia auto antiefractie

Folia auto antiefractie este special conceputa pentru geamurile masinii si totodata inseamna un plus de siguranta pentru tine. Un avantaj suplimentar prin utilizarea de folii auto antiefractie este legat de protectia in caz de accident. Aceste folii auto fac ca geamurile (luneta, geamuri laterale) sa ramana compacte, protejand pasagerii din autoturism.
Folia antiefractie este alcatuita din straturi transparente dar poate avea si straturi metalizate, pentru a reda efectul de oglinda si are protectie cu pana la 99% pentru razele ultraviolete.
Folia antiefractie ofera protectie impotriva patrunderilor prin efractie, violenta sau vandalism.

Folii auto

confort & eleganta


Folia auto confort & eleganta

Folosind folii auto pentru confort & eleganta, puteti oferi automobilului Dvs un aspect mai elegant.
Exista o gama larga de folii auto omologate, de variate culori si modele, special concepute pentru personalizarea masinii Dvs.
Foliile auto pentru confort & eleganta au diverse culori si nuante accentuand aspectul masinii indiferent de marca si pastreaza nealterata transparenta geamurilor auto, sunt special proiectate pentru a asigura un aspect personalizat, performanta si protectie. Foliile auto pentru confort & eleganta sunt recomandate pentru calitate si pentru stabilitatea culorilor, totodata sunt durabile si nu necesita o intretinere speciala.

03

Legislatia privind montajul foliei auto

Noua legislatie privind montajul foliei auto solare permite soferilor sa isi instaleze folii auto solare pe geamurile masinilor personale doar intr-un atelier autorizat de catre RAR. Modificarea transparentei geamurilor nu se inregistreaza in cartea de identitate a autovehiculului, insa atelierele autorizate trebuie sa elibereze un document privind certificatul de conformitate si licenta emisa de Organismul de Certificare Produse al Registrului Auto Roman, iar la inspectia tehnica periodica se verifica eticheta ce contine marca de omologare a foliei aplicata pe geamul autovehiculului precum si gradul acesteia de transparenta.

Geamurile laterale din spate si luneta nu sunt esentiale pentru vizibilitatea din interior, cand autoturismul este echipat cu oglinzi retrovizoare exterioare pe ambele parti, insa in cazul in care acestea au o transparenta modificata fata de cea stabilita prin marcajul de omologare se urmareste ca stratul aplicat ulterior sa fie uniform si sa nu creeze distorsiuni.

Pentru a respecta aceste norme in mod obligatoriu foliile auto solare aplicate pe geamurile masinii trebuie sa fie certificate si marcate corespunzator, iar aplicarea acestora este permisa numai in atelierele autorizate.

Atelierul nostru este autorizat de Registrul Auto Roman cu autorizatia nr. 696 / 2018 si se gaseste pe lista atelierelor autorizate RAR.Pentru mai multe detalii va rugam accesati sectiunea Legislatie si cerinte tehnice de instalare folii auto