01

Colantari auto - exterior

Autocolantul se gaseste in forme si dimensiuni diferite, proiectarea acestuia este special conceputa pentru aplicarea pe vehicul si este disponibil intr-o varietate de stiluri si finisaje. Unele autocolante isi schimba complet culoarea, pot fi mate, satin sau luciose, dar pot imita si aspectul cromului sau aspectul "fibrelor de carbon" .
Colantarea vehiculelor se poate realiza si cu autocolant tiparit care contine imagini, fotografii, elemente grafice sau elemente de marca pentru a reprezenta o afacere sau firma/grup sau pentru "accente" pe elementele vehiculului, cum ar fi ornamente, spoilere, plafoane, capace, capote si portbagaje. Intr-adevar posibilitatile sunt nesfarsite iar progresele recente in tehnologia de productie a autocolantului ofera, de asemenea, posibilitatea de colantare a autovehiculelor texturate cum ar fi imitatia din piele, piele de sarpe sau crocodil, filme holografice si 3D!

Realizam servicii de colantare auto exterioare, integrale sau partiale, in orice culoare si cu folie de carbon 3D. Colantarile beneficiaza de garantie de 12 luni de zile si pot fi executate la sediul nostru sau la locatia clientului. Realizam orice tip de colantare pentru autoturisme, utilizand culori lucioase, mate, metalizate, sidefate sau cu folie transparenta, in functie de solicitarile clientilor.

Avantajele colantarii auto exterioare


*autocolantul nu ataca vopseaua ci, dimpotriva, o protejeaza de razele UV, zgarieturi;
*in cazul unei zgarieturi, autocolantul se va schimba doar la piesa afectata intr-un timp foarte scurt;
*daca doriti schimbarea culorii autocolantului, acesta poate fi inlocuit usor si repede, vopseaua ramanand intacta;
*foliile destinate colantarii auto exterioare pot rezista cu succes pana la 10 ani la temperaturi extreme, vara sau iarna, de la -50 grade C pana la + 110 grade C. colantare auto sibiu

03

Infolieri - Colantari - Auto

Printre clientii care apeleaza la serviciile noastre de colantare auto se numara :
- persoane ce doresc o schimbare a culorii autoturismului, plictisindu-se de culoarea veche
- persoane ce doresc protejarea vopselei originale si colanteaza autoturismul in folie de protectie caroserie transparenta
- persoane ce doresc colantare auto partiala ex: colantare capota in folie carbon, imitatie plafon panoramic etc.